2018-01-24 07:30Nyheter

Möt oss på Elmässan!

null

Träffa SEK i monter C17 under Elmässan Syd den 24-25 januari.

Den 24 januari är det dags för Elmässan Syd som hålls på Malmömässan i Hyllie, Malmö. SEK Svensk Elstandard finns på plats med bland annat den helt nya Åskskyddshandboken, SEK Handbok 452. Du kan också få prenumerationstjänsten SEK e-Standard demonstrerad. SEK e-Standard håller ordning på dina elstandarder och digitala SEK Handböcker och ser till att du och ditt företag alltid är uppdaterade med de senaste underlagen. Kom förbi oss i monter C17 och passa på att lyfta dina frågor och funderingar.

Under mässdagarna håller SEK frukostseminarium båda dagarna kl 8:15 om nyheterna i nya Elinstallationsreglerna. Anmäl dig redan nu till något av dem. Senare både på ondsdagen och torsdagen berättar Joakim Grafström om eluttag runt om i världen, ett uppskattat seminarium där ingen föranmälan behövs.

Fribiljett till mässan finns att hämta digitalt.

För program och scentider de båda dagarna, besök Elmässans hemsida.

Vi ses i monter C17!


Om SEK Svensk Elstandard

SEK Svensk Elstandard fastställer och svarar för all svensk standard på elområdet. SEK Svensk Elstandard representerar svenska intressen i internationell och europeisk standardisering på det elektrotekniska området, inom organisationerna IEC och CENELEC. Genom SEK deltar cirka 600 experter från olika företag, myndigheter, organisationer, högskolor och universitet med specialistkunskap. Genom deltagandet i SEK Svensk Elstandard och den nationella och internationella standardiseringen är du med och påverkar framtiden samtidigt som ditt företag får en ökad affärsnytta och ökad konkurrenskraft. På SEK Shop, shop.elstandard.se, hittar du förutom nationella standarder även europeisk och internationell standard inom elområdet. SEK Svensk Elstandard ger även ut SEK Handböcker som förklarar och fördjupar, vägleder och underlättar användandet av standarder inom elområdet.


Kontaktpersoner

Sofie Bergh
Marknads- och kommunikationsansvarig
Sofie Bergh