2014-09-09 15:09Pressmeddelande

BESÖK OSS PÅ ELMÄSSAN, KISTA, 22-23 oktober

null

Välkommen att besöka oss i vår monter, M:09, på Elmässan, Kistamässan, den 22-23 oktober.

I vår monter kan du diskutera standarder och SEK Handböcker, där de senaste handböckerna nu också finns i digital form (pdf). Prova på SEK Preview-funktionen om du är osäker på om du hittat rätt standard, få information om vår nylanserade SEK e-Standardlösning som håller dig uppdaterad och ta del av vårt mässerbjudande.

Ny Elinstallationsstandard

Ta chansen att lyssna på våra kostnadsfria miniseminarier på mäss-scenen. På onsdag kl 10.15 och torsdag kl 12.30 uppdaterar du dig på den nya sammanslagna elinstallationsstandarden
SS 437 01 02.

En uppdatering av vad som gäller för Skyddsutjämning i byggnader lyssnar du till på onsdagen kl 14.45 och på torsdagen kl 14.00 kan du lyssna till föredraget Elinstallationer i badrum.

Din biljett hämtar du kostnadsfritt.

Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter M:09!


Om SEK Svensk Elstandard

SEK Svensk Elstandard fastställer och svarar för all svensk standard på elområdet. SEK Svensk Elstandard representerar svenska intressen i internationell och europeisk standardisering på det elektrotekniska området, inom organisationerna IEC och CENELEC. Genom SEK deltar cirka 600 experter från olika företag, myndigheter, organisationer, högskolor och universitet med specialistkunskap. Genom deltagandet i SEK Svensk Elstandard och den nationella och internationella standardiseringen är du med och påverkar framtiden samtidigt som ditt företag får en ökad affärsnytta och ökad konkurrenskraft. På SEK Shop, shop.elstandard.se, hittar du förutom nationella standarder även europeisk och internationell standard inom elområdet. SEK Svensk Elstandard ger även ut SEK Handböcker som förklarar och fördjupar, vägleder och underlättar användandet av standarder inom elområdet.


Kontaktpersoner

SEK Svensk Elstandard